Tentoonstelling Buiten Westen #2 verlengd

Zondag 23 augustus is de nieuwe einddatum van de huidige tentoonstelling in het hoofdgebouw van de Kunstvereniging. De verwachting is om binnenkort de deuren weer te mogen openen om de komende maanden (met gepaste afstand van elkaar) nog vele bezoekers te verwelkomen voor Buiten Westen #2.

De groepstentoonstelling, die op 29 februari geopend werd, zou in eerste instantie tot en met maandag 1 juni te bewonderen zijn. Gezien de tijdelijke sluiting door het coronavirus, wordt deze nu met 2,5 maand verlengd.

De volgende tentoonstellingen, zowel in Drawing Centre Diepenheim als het hoofdgebouw van Kunstvereniging Diepenheim, zullen vooralsnog vanaf zaterdag 12 september te bezichtigen zijn. Over de aangepaste opening van de komende Herfsttentoonstellingen wordt later meer bekend gemaakt.