Tentoonstellingen tijdelijk gesloten

Vanwege aangescherpte coronamaatregelen zijn de tentoonstellingsgebouwen Drawing Centre Diepenheim en Kunstvereniging Diepenheim vanaf morgen, donderdag 5 november 2020, voor twee weken gesloten.

De tijdelijke presentatie Mapping Paradise, van Susanne von Bülow en Emmy Bergsma, in het hoofdgebouw is alleen vandaag nog te bezichtigen. Kondig je bezoek aan door te mailen naar info@kunstvereniging.nl.

Op zaterdag 21 november opent in de Kunstvereniging een nieuwe tentoonstelling: Contrapunt, van Sjoerd Buisman. De opening van de nieuwe tentoonstelling vindt plaats in drie tijdssloten: om 14.00, 15.00 en 16.00 uur. Aanmelden hiervoor kan via info@kunstvereniging.nl.

De tentoonstelling Het Nieuwe Bouwen van Jantien Jongsma in Drawing Centre Diepenheim, heropent op donderdag 19 november. Deze donderdagmiddag vindt er tevens een educatieworkshop plaats in het Drawing Centre. Houd hier rekening mee bij het inplannen van uw bezoek.

Dit alles onder voorbehoud van verlenging van de landelijke coronamaatregelen.