Uitnodiging Openingen 19 juni

Uitnodiging

Drawing Centre / Kunstvereniging Diepenheim nodigt u van harte uit voor de opening van twee tentoonstellingen op zaterdag 19 juni:

Joint Venture (groepstentoonstelling) & Asbjørn Skou, Becoming Numerous

Beide tentoonstellingen zijn de hele dag door te bezoeken tussen 12.00 en 17.00 uur. In de tentoonstelling Joint Venture vindt een doorlopende performance van Sunjoo Lee en Ko de Beer plaats. Om 14.30 uur is er een gezamenlijk openingsmoment bij Cultuurcentrum Herberg de Pol. U wordt vriendelijk verzocht zich hiervoor aan te melden.

Aanmelding openingsmoment
Wilt u aanwezig zijn bij het openingsmoment om 14.30 bij Herberg de Pol, reserveer dan gratis een persoonlijk ticket via venture.eventbrite.nl. Kinderen tot twaalf jaar hebben geen eigen ticket nodig.

Maatregelen
Tijdens de opening worden de richtlijnen en voorschriften van het RIVM gevolgd. Wij vragen u om 1,5 meter afstand te houden en in de gebouwen een mondkapje te dragen. Heeft u corona-gerelateerde klachten, blijf dan thuis.

Kunstvereniging Diepenheim
Grotestraat 17