Vacature: Communicatie- en marketingmedewerker

Communicatie- en marketingmedewerker

20 uur in de maand, per 1 december 2020

Taken
  • Kunstvereniging Diepenheim (inter)nationaal profileren.
  • Schrijven van teksten voor website, social media, nieuwsberichten en nieuwsbrieven.
  • Onze tentoonstellingen en overige activiteiten (inter)nationaal en regionaal communiceren en promoten.
  • Via social media bouwen aan een waardevol netwerk.
  • Aansturen vormgevers, vertalers en fotografen.
  • Opstellen en bijhouden van de communicatieplanning.

Competenties
  • Kan inhoudelijke teksten vertalen naar de diverse doelgroepen van de Kunstvereniging.
  • Heeft een relevant (inter)nationaal persnetwerk.
  • Heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. (Duits is een pre.)
  • Heeft ervaring met het werken in de beeldende kunstsector.
  • Een kunsthistorische achtergrond is een grote pre.
  • Is zelfstandig en initiatiefrijk.
  • I.v.m. openingen en evenementen in avonduren en weekenden: geen 9 tot 5 instelling.
  • Heeft ruime ervaring met Facebook, Instagram en Mailchimp.

Reageren

Stuur uiterlijk 15 november a.s. je CV en een motivatie van maximaal één A4 naar m.leupen@kunstvereniging.nl o.v.v. ‘Vacature’. Wij maken aan de hand van de ingezonden brieven een selectie van kandidaten die we uitnodigen voor een eerste gespreksronde in de week van 23 november 2020.

De vacature staat open voor iedereen. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen de organisatie versterkt. Woon je ook nog in de regio, dan is dat voor ons een pré.

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact op met Marlies Leupen (m.leupen@kunstvereniging.nl), voorzitter Kunstvereniging Diepenheim.

We zijn bezig om onze huidige site geheel te vernieuwen.

Klik HIER voor de vacature in PDF.