Vertrek zakelijk leider Jacko Brinkman

Per 1 februari neemt Jacko Brinkman afscheid als zakelijk leider van Kunstvereniging Diepenheim. Onder Jacko’s operationele leiding werd de bedrijfsvoering verder geprofessionaliseerd en ontwikkelde de vereniging succesvolle educatieve projecten. Jacko maakte zich sterk voor een eigen Fair Practice Fonds voor kunstenaars die exposeerden bij de Kunstvereniging en hij slaagde erin aanzienlijke subsidies te verwerven voor restauratie van de unieke kunstenaarstuinen in en rondom Diepenheim. Het bestuur bedankt Jacko voor de prettige samenwerking sinds mei 2018 en wenst hem veel succes bij zijn werkzaamheden als zelfstandig kunstadviseur en organisator van pop-up galerietentoonstellingen in Amsterdam. Jacko’s taken worden voorlopig overgenomen door het bestuur.