Video: de Tuinen van Diepenheim

De stralende zomerzon nodigt uit om naar buiten te gaan. De Kunstvereniging kent, naast hedendaagse beeldende kunst en tekenkunst, diverse tuinen die via verschillende routes door het prachtig groene buitengebied van Diepenheim te bezoeken zijn. Ondanks dat enkele tuinen zwaar te lijden hebben gehad onder de droogte van vorig jaar, zijn het stuk voor stuk prachtige buitenprojecten die er dit jaargetij prachtig uitzien. De tuinen zijn het hele jaar door gratis te bezoeken, waarbij ieder seizoen haar eigen schoonheid kent.

Bij het hoofdgebouw van de Kunstvereniging zijn routeboekjes verkrijg baar. Tijdens de rondleiding op 14 juli en 25 augustus neemt Cecilia Rebergen je mee langs het Gazebo, If Bees are Few en de tuinen van herman de vries.

De makers van MAD Studio brachten de Tuinen van Diepenheim in beeld.