Win gratis kaarten voor Art Rotterdam

Kunstvereniging Diepenheim verloot 10 vrijkaarten voor Art Rotterdam 2019 onder haar (nieuwe) leden.

Van donderdag 7 februari tot en met zondag 10 februari, tijdens de Art Rotterdam Week, vindt in de Van Nellefabriek de 20ste editie van deze kunstbeurs plaats. Je maakt eenvoudig kans op een gratis kaartje voor de jubileumeditie. Het enige wat je hoeft te doen is vóór 31 januari aanstaande een mailtje sturen naar info@kunstvereniging.nl waarin je je interesse voor een vrijkaart bekend maakt.

Nog geen lid van de Kunstvereniging? Geen probleem, meld je aan als lid en maak direct kans op deze mooie prijs.

Op 31 januari verloten we de kaarten onder de winnaars. De gelukkige winnaars krijgen persoonlijk bericht en de kaartjes per post opgestuurd.

(Fotograaf: Joost de Leij)