Workshop: Bootcamp voor je zintuigen – in huis

Aansluitend op de huidige tentoonstelling Buiten Westen #2 zou ons educatieteam vanaf begin maart 27 keer de workshop “Bootcamp voor je zintuigen” geven, voor in totaal ruim 600 leerlingen van basisscholen uit de regio. Maar helaas moesten we vanwege het coronavirus na drie workshops de reeks al beëindigen. We kunnen geen klassen ontvangen, maar de opdracht: “Maak een vervreemdend stilleven” kan je ook thuis doen!

Een creatieve opdracht die zeker ook geschikt is voor volwassenen! Bekijk HIER de lesbrief.

Bovenstaande foto’s zijn “stillevens” van leerlingen uit groep 3/4 van De Vullerschool uit Gorssel en Obs Stedeke uit Diepenheim.
We zijn erg benieuwd naar jouw resultaten. Deel deze online door Kunstvereniging Diepenheim te taggen op Facebook en Instagram, of mail het naar educatie@kunstvereniging.nl.